Projektin kesto riippuu sen mittavuudesta.

Esimerkki: Asiakas tilaa Vakio-paketin, ja haluaa etusivun, jossa esitellään yritys ja sen palvelut hänen omilla kuvilla ja teksteillä. Tämän lisäksi sivustoon tulee 4 välilehteä; tuotesivu, yritysesittelysivu, kuvagalleria ja kontaktisivu.

Saatuani alustavat tiedot ja toivomukset asiakkaalta, teen ehdotelman suunnittelusta 2-3 päivän sisään. Asiakas haluaa siihen pieniä muutoksia ja on keksinyt pienen lisäominaisuuden, jonka toivoo minun laittavani mukaan sivustoon. Teen uuden ehdotelman, joka on valmis 2 päivän kuluttua. Asiakas kuittaa, ja toteutan sivuston suunnitelman mukaan. Asiakas pääsee kokeilemaan sivustoa ja kommentoimaan. Tämä vaihe kestää 4 päivää.

Kun ulkoasu alkaa olemaan valmis, kovennan sivuston turvallisuutta ja lisään asiakkaan lähettämää sisältöä sivustoon. Viimeiseksi suoritan hakukoneoptimoinnin sisällölle. Tähän menee kaiken kaikkiaan n. 3 päivää. Sivun ollessa valmis, se testataan parin päivän ajan eri selaimilla ja laitteilla, ja teen tarvittavat hienosäädöt. Tässä tapauksessa projekti kestää n. 14 päivää.

Ota yhteyttä