Pienyrittäjälle on tärkeää että asiakkaat löytävät yrityksen ja voivat luottaa siihen. Kun elämme vuotta 2014 potentiaalisten asiakkaiden ensimmäinen kohtaaminen yrityksen kanssa tapahtuu monesti internetin välityksellä. Tämä tapahtuu esimerkiksi kun asiakas etsii hakukoneessa tuotteitasi, ja löytää sivustosi näppärästi.

Seuraavaksi peliin astuu asiakkaan vaikutelma yrityksestä. Moderni, selkeä ja informatiivinen nettisivustosi herättää asiakkaassa luottamuksen, jonka seurauksena hän päättääkin tehdä ostoksensa juuri sinun kauttasi.
Asiakkaita on yhä haasteellisempi vakuuttaa, koska vaihtoehtoja löytyy netistä niin paljon, ja asiakkaat etsivätkin yleensä tietoa sieltä ennen lopullista ostopäätöstä.

Tehtynä oikein, kotisivut palvelevat yrittäjää seuraavin tavoin:

  1. Toimivat näyteikkunana, ja ovat siten hyvin tärkeä mainoskanava
  2. Kasvattaa paikallisen bisneksen toiminta-aluetta
  3. Internet on aina auki; asiakas voi tutustua toimintaasi vaikka toimisto olisi kiinni
  4. Ammattimaiset kotisivut antavat asiakkaalle luotettavan vaikutelman yrityksestäsi
  5. Voivat toimia tärkeänä palautekanavana
Ammattimaiset kotisivut kasvattavat yrityksen liikevaihtoa ja tunnettavuutta

Tämän takia on tärkeää, että yrityksen kotisivut ovat huolella tehty, ja vastaavat sekä yritystä että asiakkaiden odotuksia. Hyvät kotisivut vastaavat asiakkaiden kysymyksiin ja kertovat yrityksesi tarinan sujuvasti.

Ota yhteyttä